İstanbulda Kadınlar Plajı

İstanbulda Kadınlar Plajı
İstanbulda Kadınlar Plajı

İstanbulda kadınlar plajı mı arıyorsunuz? Şöyle aileniz ve arkadaşlarınızla güzel vakit geçirecek bir plaj arayışında olduğunuz görülüyor. O zaman size bir önerimiz olacak! Öncelikle öneriler almak için doğru yerde olduğunuzu belirtmek isteriz. İstanbul gibi dinamik bir şehrin kaosundan yine İstanbul’da bulunan bir yerde kaçıp biraz kafa dinleyebileceğinizi söylesek… Ne dersiniz? Bizce siz bayanlar bunu çoktan hak ettiniz. Biz böyle deriz. Kadınlar plajı İstanbul arayışınızın hedefine ulaşacağı bir yerdesiniz. Size olan önerilerimize aşağıda göz atacağız. Buyurun birlikte eğlenirken dinlenebileceğiniz, spor yaparken aynı zaman da huzur da bulacağınız güzellikteki bir bayanlar plajı önerimizi tanıyalım.

Sarıyer Altınkum Plajı

Sarıyer Altınkum Plajı, adı üzerinde gerçekten de altın gibi kumları olan bir plaj olarak karşımıza çıkıyor. Üstelik tam da İstanbul Sarıyer’de… Böyle güzellikteki bir plaj için uzaklara gitmenize gerek yok! Plajımızın özelliklerinden birisi de sadece kadınlara özel bir plaj olmasıdır. Öyle ki tesisimizde çalışan bütün personel de yine sizler gibi bayanlardan oluşmaktadır. Yani buradan yola çıkarak şöyle düşünebilirsiniz: hiçbir şeyin rahatınıza ve özelinize zarar vermeyeceğinden emin olabilirsiniz. Kadınlarımıza özel olarak dizayn edilmiş ve onlar için titizlikle donatılmış plajımız Altınkum plajı sarıyer plajı, saygıdeğer siz bayanlara nezih bir ortam sunmaktadır.

Gelin bayan arkadaşlarınızla güven duygusu içerisinde pırıl pırıl denizin, güneşin ve altın gibi kumların tadını çıkarın. Dilerseniz her yaştan kız çocuklarınızı da yanınıza getirip, çocuklarınıza güzel bir plaj keyfi yaşatabilirsiniz. Kendinizi ve onları güneşin D vitamini ile ödüllendirebilirsiniz. Ayrıca 8 yaşına kadar olan erkek çocuklarınızı da plajımıza getirebileceğinizi lütfen bir kenara not edin.

Ulaşım

Üstelik kadınlar plajı Altınkum tesisimize ulaşımınız da oldukça zahmetsiz ve kolaydır. Plajımız Rumeli Kavağı İskele Caddesi üzerinde bulunur. İstanbul’un bir çok yerinden ulaşım oldukça rahattır diyebiliriz. Dilediğiniz ulaşım yolunu kullanarak gelebilirsiniz. Dilerseniz özel araçlarınız, dilerseniz şehir hatları vapuru veyahut toplu taşıma ile de plajımıza kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Eğer toplu taşıma tercihiniz metro olacak ise, öncelikle Hacıosman metro durağında inmeli ve buradan da Sarıyer Rumeli Kavağı otobüsleri ile Rumeli Kavağına gelmelisiniz. Plajımız, duraktan 10 dakikalık yürüme mesafesinde bulunmaktadır.

 

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*